F1 nieuws

Hier zijn enkele feeds verzameld met Formule 1 nieuws:

 • Marko over Grand Prix Spanje: 'Red Bull wint, Mercedes finisht voor Ferrari'
  Red Bull Racing stond weliswaar niet bovenaan de tijdenlijsten op vrijdag, maar Dr. Helmut Marko is ervan overtuigd dat zijn formatie zondag gaat winnen. Minder goed nieuws heeft hij voor Ferrari, bij wie hij een probleem heeft gezien dat ze mogelijk achter Mercedes terecht laat komen. Read more »
 • Perez moet nog wat werk verrichten: "Zaterdag mee kunnen doen om pole"
  Sergio Perez moest zijn wagen in de eerste vrijdagsessie afstaan aan het Juri Vips, het jonge talent uit Estland. De Mexicaanse coureur, die overigens afgelopen week vader werd van een zoontje, had daardoor slechts maar één training om zijn taken uit te voeren op de vrijdag en weet dus dat… Read more »
 • Russell nog onzeker over Mercedes: "We hebben nu andere beperkingen"
  Mercedes deed uitstekende zaken tijdens de tweede vrije training voor de Grand Prix van Spanje. George Russell en Lewis Hamilton wisten zich in de top drie van de tijdenlijst te nestelen, voor de beide Red Bull's. Toch denkt Russell dat de formatie van Max Verstappen nog steeds het te kloppen… Read more »
 • Horner ziet aanstormende Zilverpijlen: "Ze worden een factor in wereldkampioenschap"
  De goede vorm van Mercedes in Spanje is natuurlijk ook bij de concurrentie opgevallen. De Duitse renstal leek zijn problemen in Barcelona een stuk beter op orde te hebben en dat bleek uit de resultaten van de tweede vrije training. Christian Horner is zich bewust van de Zilverpijlen. Read more »
 • Horner over groene Aston Martin: "Geen toeval na overname Red Bull-personeel"
  Net als veel andere F1-teams nam ook Aston Martin een updatepakket mee naar Barcelona, maar al snel viel op dat dit pakket vergelijkbaar is met de auto van Red Bull Racing. De FIA onderzocht de zaak nadat het de gelijkenissen was opgevallen tijdens routinecontroles. De autosportbond oordeelde dat Aston Martin… Read more »
 • F1 Spanish GP qualifying - Start time, how to watch & more
  Leclerc beat Mercedes duo George Russell and Lewis Hamilton to top spot in second practice at Circuit de Barcelona-Catalunya, having also been fastest in opening practice, to mark a strong start to the weekend for the F1 world championship leader. Despite missing out on the top time, Mercedes was optimistic its… Read more »
 • Red Bull gaat intern onderzoek starten naar 'kopieer-gate' Aston Martin
  Red Bull Racing gaat een intern onderzoek starten naar de mogelijk gekopieerde RB18 door het team van Aston Martin. De rode stier verdenkt oud-werknemers ervan informatie te hebben meegenomen bij hun overstap naar de formatie van Lawrence Stroll. Dit zegt Red Bull-teambaas Christian Horner. Read more »
 • Wolff op zijn hoede na vrijdag: "Vooruitgang, maar geen uitbundigheid of extase"
  De sterke resultaten van Mercedes én het verminderen van het porpoising zorgen bij het kamp van Mercedes voor een goede stemming. Ook Toto Wolff merkt de vooruitgang die zijn team in Spanje geboekt lijkt te hebben, maar waakt wel voor een té uitbundige stemming. Daarnaast heeft hij nog een paar… Read more »
 • Horner over lookalike Aston Martin: "FIA kwam deze week al bij ons"
  Red Bull Racing kreeg eerder deze week bezoek van de FIA en de autosportbond had interessant nieuws. "Ze zeiden: 'We hebben een auto die opmerkelijk veel op die van jullie lijkt'", zo vertelt Christian Horner, doelend op de geheel vernieuwde bolide van Aston Martin. Horner denkt dat oud-medewerkers van Red… Read more »
 • Hamilton zeer positief over upgrades aan W13: "Ben superblij met de vooruitgang"
  Het ziet er voorlopig goed uit voor Mercedes tijdens de Grand Prix van Barcelona. De Duitse renstal wist zich voornamelijk in de tweede vrije training goed te meten met Ferrari en Mercedes en dat zorgt voor de nodige positieve geluiden bij de Duitse formatie. Zo lijkt Lewis Hamilton voor het… Read more »
WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason