F1 nieuws

Hier zijn enkele feeds verzameld met Formule 1 nieuws:

  • F1 tijden: Hoe laat begint de kwalificatie in Spa?
    Na zeven opeenvolgende pole-positions in de eerste zeven Grands Prix van het Formule 1-seizoen 2024, stond Max Verstappen in de zes daaropvolgende races nog slechts eenmaal op P1. En een ding is zeker: ook op Spa-Francorchamps begint de regerend wereldkampioen niet vanaf de best mogelijke startpositie. De Nederlander heeft namelijk… Read more »
  • Norris verslaat Verstappen op vrijdag in België, Alpine kondigt vertrek teambaas aan | GPFans Recap
    In deze GPFans Recap nemen we je in vogelvlucht mee langs het meest gelezen Formule 1-nieuws van vandaag. Onderstaand vind je de meest besproken onderwerpen uit de koningsklasse van de autosport gebundeld in één artikel. Zo ben je binnen een paar minuten weer volledig op de hoogte van alle ontwikkelingen. Read more »
  • Kartwereldkampioen uit Vlaanderen krijgt McLaren F1-contract: "Dit voelt geweldig"
    Het McLaren Formule 1-team heeft een nieuwe aanwinst bekendgemaakt het rijdersontwikkelingsprogramma. De dertienjarige Dries Van Langendonck uit Vlaanderen heeft zijn handtekening gezet bij de renstal uit Woking tijdens het raceweekend van de F1 Grand Prix van België. Read more »
  • Norris niet comfortabel in auto ondanks snelste tijd op vrijdag F1 Spa
    De coureur van McLaren kwam tijdens de tweede oefensessie voor de Grand Prix van België tot een 1.42.260, waarmee hij Oscar Piastri en Max Verstappen ruim twee tienden achter zich liet. Ondanks dat zijn naam bovenaan prijkt in de tijdenlijst, heeft de Brit nog geen goed gevoel in zijn MCL38.“Het… Read more »
  • What we learned from Friday practice at the 2024 Belgian GP
    The last Friday practice sessions prior to Formula 1's summer break came to a close with Max Verstappen headlining FP1 at the Belgian Grand Prix, before Lando Norris slotted in the fastest time of FP2.Verstappen is guaranteed qualify without a chance of starting on pole thanks to a 10-place engine… Read more »
  • Pérez na eerste trainingen F1 Spa: “Nog niet alles eruit gehaald”
    Sergio Pérez besloot de eerste trainingsdag op het circuit van Spa-Francorchamps op P9 in de tijdenlijst. De Mexicaan rondde de legendarische piste in de Belgische Ardennen in een tijd van 1.43.504. Daarmee gaf hij ruim 1,2 seconde toe op snelste man Lando Norris. Pérez werd ook op een seconde gereden… Read more »
  • VIDEO: FIA deelt gridstraf van 60 plekken uit voor F1-race in België | GPFans News
    De wedstrijdleiding heeft dit weekend tijdens de Grand Prix van België de eer gekregen om de zwaarste gridpenalty uit te delen van het seizoen 2024: Yuki Tsunoda moet maar liefst 60 posities achteruit. Read more »
  • Famin bevestigt indirect plannen om Renault te schrappen: 'Alpine moet dan power units kopen'
    Het begint er steeds meer op te lijken dat Renault de Formule 1 zal verlaten als motorleverancier. Uitspraken van Bruno Famin tijdens de vrijdag voor de F1 Grand Prix van België hebben de geruchten alleen maar doen versterken. De Alpine-teambaas legt namelijk uit dat de consequentie van de nieuwe plannen… Read more »
  • Hamilton constateert na vrijdag F1 Spa: Het goede gevoel is weg
    De Brit bracht tijdens de eerste training de vijfde tijd op de klokken, maar moest al wel vijf tienden toegeven op de snelste tijd van Max Verstappen. In de tweede oefensessie bleef hij steken op de tiende tijd.“Het was een behoorlijk slechte dag”, begint Lewis Hamilton zijn relaas. “De auto… Read more »
  • Audi F1 Team: Everything to know about its entry for 2026
    Preparations are well underway for Audi to make its Formula 1 debut in 2026, which will mark a new era for the world championship as the regulations are being overhauled.The 2026 F1 season will have smaller and lighter cars with active aerodynamics. Electrical power will contribute half of the total… Read more »
WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason