F1 nieuws

Hier zijn enkele feeds verzameld met Formule 1 nieuws:

 • Chandhok: "Norris staat hoog op het lijstje bij Red Bull, Mercedes en Ferrari"
  Karun Chandhok, voormalig F1-coureur, beweert dat Lando Norris hoop op het lijstje staat van de drie teams die al jaren de Formule 1 domineren: Red Bull Racing, Mercedes en Ferrari. Read more »
 • Albon: Huidige vorm AlphaTauri zorgwekkend voor Williams
  Met een reeks sterke resultaten direct na de zomerstop heeft Williams de zevende plek bij de constructeurs stevig in handen genomen. Met 21 punten heeft de renstal negen punten marge richting Haas, elf punten richting Alfa Romeo en zestien punten voorsprong op AlphaTauri. Daar waar Haas in de Verenigde Staten… Read more »
 • Ricciardo kijkt uit naar 2024: "Ben een hele hongerige jongeman"
  Hoewel Daniel Ricciardo in zijn twee races in 2023 nog niet heeft kunnen laten zien dat hij weer terug is, is hij inmiddels al wel vastgelegd voor volgend jaar. De Australiër blikt bij Speedcafe vooruit op volgend seizoen en onthult dat hij 'hongeriger' is dan ooit om te laten zien… Read more »
 • Max Verstappen: van jongste F1-coureur ooit naar recordhouder in de Formule 1
  Max Verstappen viert vandaag zijn 26ste verjaardag. De Nederlander is inmiddels een wereldberoemde coureur en misschien wel de meest populaire persoon van Nederland. Hoe de Nederlander vanaf zijn debuut in de Formule 1 zich heeft ontwikkeld tot de beste coureur die de sport de afgelopen jaren heeft gezien. Read more »
 • Terug naar 1983: Wereldkampioen worden op zaterdag
  Voor Max Verstappen is het tijdens de Formule 1-race in Qatar bijna alleen een kwestie van verschijnen en de wereldtitel is binnen. De Nederlander kan zelfs tijdens de zaterdagse sprintrace al het pleit beslechten. Daarmee wordt het een uniek moment, want nog niet eerder is een Formule 1-kampioen tijdens een… Read more »
 • Jordan vindt dat Red Bull moet ingrijpen in situatie Pérez: "Zet Lawson in de auto"
  Volgens voormalig Formule 1-teambaas Eddie Jordan zou Red Bull Racing er goed aan doen om Sergio Pérez na het 2023-seizoen al aan de kant te schuiven voor Liam Lawson. De Ier is van mening dat het team de kans heeft om een nieuwe 'Sebastian Vettel' te produceren en is het… Read more »
 • Doornbos wijst naar sleutel voor succes bij Red Bull Racing
  Het team van Red Bull Racing wist in Japan haar zesde constructeurstitel bij te schrijven. Velen schrijven het succes toe aan Max Verstappen of Adrian Newey, maar volgens Robert Doornbos wordt daarmee de rol van Christian Horner onderschat, die in zijn ogen altijd 'iets speciaals' heeft gehad. Read more »
 • Newey wijst naar 'zeropods' van Mercedes: "Hadden wij iets over het hoofd gezien?"
  Aan het begin van het nieuwe tijdperk Formule 1, begin 2022, waren er drie concepten te zien. Zo was Red Bull een eigen weg ingeslagen, Ferrari kwam met de zogeheten 'badkuip'-sidepods en Mercedes koos voor de 'zeropods'. Adrian Newey heeft het concept van Mercedes overwogen, maar legt in de Beyond… Read more »
 • McLaren: No shortcut for Piastri in understanding F1 tyre deg challenge
  Piastri secured the first podium of his F1 career with third at last weekend’s Japanese Grand Prix, joining team-mate Lando Norris on the rostrum, but admitted after the race that it was not his finest performance. Reflecting on why he felt that way, the Australian rookie explained that, on a day… Read more »
 • Tim Coronel uit zijn zorgen over Red Bull Ford: "Ik hou mijn hart vast voor 2026"
  Volgens Tim Coronel kan het misschien nog wel even duren voordat Red Bull samen met Ford succesvol zal zijn. De twee partijen gaan in 2026 officieel samen van start in de Formule 1 en de Amerikaanse partij zal de succesvolle Honda-motor moeten gaan opvolgen. Read more »
WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason