F1 nieuws

Hier zijn enkele feeds verzameld met Formule 1 nieuws:

 • Ocon: "Alonso kan dit jaar al van meerwaarde zijn voor Renault"
  Alonso is al volop bezig aan zijn voorbereiding op de F1-comeback in 2021 bij het team uit Enstone. Zodoende werkte hij al enkele sessies in de simulator af. Volgens Ocon, zijn toekomstige teamgenoot, kan Alonso daarmee al van meerwaarde zijn voor het team, vooral dankzij al zijn ervaring en feedback.… Read more »
 • Renault juniors Lundgaard, Piastri and Zhou handed Bahrain F1 tests
  Renault has announced that junior drivers Christian Lundgaard, Oscar Piastri and Guanyu Zhou will all feature in an upcoming private Formula 1 test in Bahrain Read more »
 • RACER: 'Williams ziet mogelijkheden met Perez, Russell heeft al contact met andere teams'
  De stoelendans in de Formule 1 is al een tijdje in volle gang. Sebastian Vettel zal de overstap maken naar Racing Point, dat volgend jaar verder zal gaan als Aston Martin. Dit zorgt er voor dat Sergio Perez zonder stoeltje voor komend seizoen komt te zitten. Het nieuwste gerucht is… Read more »
 • Wolff: Situatie Verstappen biedt ‘geen kans’ op team met Hamilton
  Hamilton en Verstappen worden alom gezien als de sterkste rijders van het huidige F1-veld. De Mercedes-coureur is hard op weg naar zijn zevende wereldtitel in de koningsklasse, terwijl Verstappen hoopt om in 2021 wél te kunnen strijden voor het kampioenschap. Menig F1-liefhebber hoopt de Nederlander ooit plaats te zien nemen… Read more »
 • Wolff geeft niets om records: 'Alleen insiders en mijn moeder vinden dat interessant'
  Mercedes is op dit moment het meest dominante team in de Formule 1. De Duitse renstal evenaarde afgelopen seizoen de dominante run die Ferrari van 1999 tot 2004 beleefde en heeft nu ook zes kampioenschappen op rij achter haar naam. De zevende wereldtitel lijkt nu aanstaande te zijn, maar teambaas… Read more »
 • Schumacher en Mazepin in beeld als nieuw rijdersduo Haas?
  Volgens het Deense Ekstra Bladet zijn Magnussen en Grosjean inmiddels door Haas op de hoogte gesteld en bedankt voor bewezen diensten. Nog voorafgaand aan de Grand Prix van Portugal komend weekend zou het nieuwe rijdersduo voor 2021 bekend moeten worden gemaakt. Dat zou naar verluidt dus bestaan uit Mazepin en… Read more »
 • Racing Point bevestigt: Ook Lawrence Stroll was besmet met het coronavirus
  Vandaag werd bekend dat Lance Stroll positief getest was voor het coronavirus na afloop van de Grand Prix van Eifel. Dit zorgde voor veel ophef in de media en dwong Racing Point om een statement naar buiten te brengen met uitleg en opheldering rondom de besmetting. Nu blijk echter dat… Read more »
 • Kritiek op FIA na aanstelling 'homofobe' Vitaly Petrov als steward bij Portugese GP
  Vandaag werd bekendgemaakt dat voormalig F1-coureur Vitaly Petrov terug zal keren in de Formule 1 tijdens de grand Prix van Portugal. De Rus die ooit voor Renault en Caterham reed, zal dan voor het eerst optreden als een van de stewards tijdens het raceweekend in Portimao. De aanstelling va Petrov… Read more »
 • Sainz ergert zich: 'Zou eigenlijk 30 of 40 punten meer moeten hebben'
  Carlos Sainz beleefd dit jaar niet zijn beste seizoen. De Spanjaard, die komend seizoen voor Ferrari zal rijden, staat momenteel nog buiten de top tien van het kampioenschap voor coureurs, op plaats elf om precies te zijn. Dit is een gegeven waar de erg competitieve Sainz zich dan ook erg… Read more »
 • Berger: 'Hamilton en Schumacher zijn giganten, maar beste coureur is nog steeds Senna'
  Het is een van de meest gevoerde discussies in de Formule 1: wie is er beter, Lewis Hamilton of Michael Schumacher? Deze vraag werd ook aan voormalig F1-coureur Gerhard Berger voorgelegd. De Oostenrijker antwoordde echter dat geen van deze twee heren de titel van beste allertijden verdient. Die eer is… Read more »
WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason