F1 nieuws

Hier zijn enkele feeds verzameld met Formule 1 nieuws:

 • Fiorio snapt afwachtende aanpak Ferrari: ''Vettel maakte overdreven veel fouten''
  Sebastian Vettel had het moeilijk in 2019. de ervaren Duitser maakte in de loop van het seizoen veel fouten en moest meerdere malen zijn meerdere erkennen in Charles Leclerc. Het contract van de man uit Heppenheim loopt na dit jaar af, of hij bij Ferrari zal blijven lijkt afhankelijk te… Read more »
 • Milieu-activisten redden Michael Schumacher-kartbaan van de sloop
  Het Erftlandring outdoor-kartingscomplex in Kerpen is de plek waar Michael Schumacher ooit aan zijn weg naar de Formule 1 begon. De Kartbaan in de buurt van Keulen opende haar deuren in 1980 en grote namen als Ayrton Senna, Mika Hakkinen en Sebastian Vettel hebben er rondgereden. Read more »
 • Abiteboul: ''Ocon zal een positiever effect hebben dan Ricciardo''
  Renault-teambaas Cyril Abiteboul, denkt dat de komst van Esteban Ocon, die dit jaar het stoeltje van Nico Hulkenberg heeft overgenomen, zal zorgen voor een andere dynamiek binnen het team. Ook denkt hij dat zijn komst een stuk positiever effect zal hebben dan de komst van Daniel Ricciardo vorig jaar. Read more »
 • Racing Point onthult datum presentatie
  Vorig jaar pakte Racing Point, het team rond Lawrence Stroll, uit met een grote presentatie in het Canadese Toronto. Dit jaar kiest het voor het Oostenrijkse Mondsee. Daar wordt op 17 februari de nieuwe telg van Racing Point voorgesteld op het hoofdkwartier van BWT, de hoofdsponsor van het team uit… Read more »
 • 'Zes coureurs, waaronder Alonso, zouden in auto van Hamilton ook kampioen worden'
  De ex-baas van de Formule 1, Flavio Briatore, denkt dat het feit dat Lewis Hamilton voor de zesde keer kampioen werd in 2019, vooral te danken is aan de geweldige auto die Mercedes voor hem gebouwd heeft. De Italiaan denkt zelfs dat er maar liefst zes andere coureurs zijn, waaronder… Read more »
 • Racing Point to launch 2020 F1 programme two days before testing
  The Racing Point Formula 1 team has announced a date for the launch of its 2020 programme Read more »
 • Netflix's F1 series 'Drive to Survive' season two gets release date
  Netflix's Formula 1 documentary series 'Drive to Survive' has had a release date announced for its second season Read more »
 • 'Toto Wolff en Mercedes blijven ook na 2020 in de Formule 1'
  Er wordt al geruime tijd gespeculeerd over de toekomst van Mercedes in de koningsklasse. De Duitse renstal zou niets meer te bewijzen hebben na het winnen van zes dubbele kampioenschappen, en zou zich liever willen focussen op de Formule E. Dit lijkt nu allemaal niet waar te zijn. Read more »
 • Taffin: "Motor van Renault ligt voor op die van Honda"
  Volgens Taffin is er qua motorontwikkeling een spannende strijd gaande nu de concurrenten van Mercedes een inhaalslag hebben gemaakt. "We zien een nauw gevecht ontstaan met Mercedes en Ferrari wat betreft motorvermogen. Mercedes ligt ietsje achter op ons, Ferrari iets voor. Honda komt ook tekort. Maar we praten vandaag de… Read more »
 • Netflix maakt lanceerdatum seizoen 2 Drive to Survive bekend
  De volgens Formule 1-fans veel te lange winterstop wordt met dank aan Netflix iets draaglijker. Net als vorig jaar wordt Drive to Survive kort voor de Grand Prix van Australië gelanceerd op de streamingdienst. Op het Franse account van Netflix werd de releasedatum van het nieuwste seizoen gelekt: 28 februari.Er… Read more »
WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason