F1 nieuws

Hier zijn enkele feeds verzameld met Formule 1 nieuws:

 • Is Lawson the right driver for Red Bull to replace Perez with?
  Just one month after Sergio Perez secured a two-year contract extension with Red Bull, his Formula 1 future seems to be unravelling.Performance clauses are putting Perez at risk of losing his seat in a near future, as the grid becomes more and more competitive.The Mexican has scored just 11 points… Read more »
 • Marko erkent mogelijk "meerdere problemen" bij Red Bull: 'Maar Verstappen loopt uit'
  Dr. Helmut Marko (81) wist het voorafgaand aan de Britse Grand Prix nog zo zeker; Red Bull Racing zou op Silverstone terugslaan voor het slechte optreden in Oostenrijk. Niets bleek minder waar, want Red Bull werd het gehele weekend overklast door McLaren en Mercedes. Marko erkent nu dat zijn team… Read more »
 • Hoe en wanneer vinden de keuringen van F1-auto’s plaats?
  De keuring speelt een cruciale rol bij elke Formule 1 Grand Prix. Het is namelijk de technische controle die ervoor moet zorgen dat alle deelnemende bolides gedurende het raceweekend legaal zijn. Alle auto's en coureurs moeten groen licht krijgen, waarbij één foutieve controle al kan leiden tot diskwalificatie. Dus gebruikt… Read more »
 • Wolff zag Antonelli schitteren in schaduw Hamilton: "Heeft nog niet eens zijn rijbewijs"
  Het was een fantastisch weekend voor Mercedes en teambaas Toto Wolff op Silverstone in Groot-Brittannië. De meeste aandacht ging uit naar de overwinning van Lewis Hamilton in zijn thuisrace, maar een dag eerder won zijn mogelijke opvolger, Andrea Kimi Antonelli (17), de Sprint in de Formule 2. Wolff kan zijn… Read more »
 • 'Lawson overtuigt niet tijdens Red Bull-test', code rood voor Verstappen in Hongarije | GPFans Recap
  In deze GPFans Recap nemen we je in vogelvlucht mee langs het meest gelezen Formule 1-nieuws van vandaag. Onderstaand vind je de meest besproken onderwerpen uit de koningsklasse van de autosport gebundeld in één artikel. Zo ben je binnen een paar minuten weer volledig op de hoogte van alle ontwikkelingen. Read more »
 • Wolff onthult waarom Mercedes er plots weer bij zit en dankt één persoon in het bijzonder
  Mercedes is plots weer een Formule 1-team om rekening mee te houden, zo bewezen ze opnieuw tijdens de Grand Prix van Groot-Brittannië op Silverstone. Nadat George Russell eerder al won, nadat hij profiteerde van een crash tussen Lando Norris en Max Verstappen, was het op Silverstone Lewis Hamilton die eigenhandig… Read more »
 • VIDEO: Dit is de officiële teaser van de F1-film met Brad Pitt
  Brad Pitt en Lewis Hamilton werken al enige tijd aan een Formule 1-film die volgend jaar zomer in de bioscopen te zien moet zijn. Afgelopen week kwam de eerste officiële teaser uit van de film en daarin is onder meer ook Max Verstappen te zien. In het shot poseert de… Read more »
 • De belangrijke factor achter de promotie van Bearman naar Haas F1
  Het zat er al even aan te komen en in de aanloop naar de Britse Grand Prix werd dan ook bevestigd dat Oliver Bearman vanaf 2025 voor Haas F1 Team rijdt. De aankondiging leek al enkele maanden in de pijplijn te zitten en kwam voor velen dan ook niet als… Read more »
 • Bearman mikt via Haas op 'terugkeer' bij Ferrari: "Ik hoop het"
  Oliver Bearman (19) gaat volgend jaar beginnen aan zijn eerste volledige seizoen in de Formule 1. Begin deze maand werd bekendgemaakt dat de Brit een contract heeft getekend bij het team van Haas, waar hij de opvolger wordt van Nico Hülkenberg, die de overstap maakt naar Sauber-Audi. Bearman hoopt Haas… Read more »
 • Andy Cowell nieuwe CEO Aston Martin, Red Bull sprak ook met voormalig Mercedes-genie
  Andy Cowell (55) werd begin deze maand gepresenteerd als nieuwe Group Chief Executive Officer bij het Formule 1-team van Aston Martin en hiermee sloeg de Britse renstal een grote slag. Cowell, voormalig genie aan de motorenzijde van Mercedes, was namelijk enorm gewild. Christian Horner erkent dat ook Red Bull Powertrains… Read more »
WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason