F1 nieuws

Hier zijn enkele feeds verzameld met Formule 1 nieuws:

 • Brawn over Sprint: "Het maakt raceweekenden weer levendig"
  Ross Brawn heeft een stapje teruggedaan uit zijn rol als sportief directeur van de Formule 1 voor Liberty Media. Hij was een van de voorstanders van de zogenaamde 'Sprint'. Brawn vertelt over sprintraces, de kwalificatie in huidige vorm en nieuwe circuits in zijn column voor Formula1.com. Read more »
 • Albon needs F1 winter break to get back to 100% fitness after Monza illness
  Williams driver Albon fell ill on the Saturday of the Italian Grand Prix, requiring immediate surgery for appendicitis before complications led to respiratory failure. He was ultimately discharged a few days later and returned to racing at the Singapore Grand Prix.Albon said in Singapore that he was “fit as I… Read more »
 • Eindrapport Pierre Gasly: Een frustrerend jaar bij AlphaTauri
  Het Formule 1-seizoen van Pierre GaslyPositie in het wereldkampioenschap: 14Aantal WK-punten: 23Aantal overwinningen: 0Beste startplaats: 5e plaats (Italië)Beste resultaat: 5e plaats (Azerbeidzjan)Rapportcijfer: 6,4Pierre Gasly reed in 2022 zijn vijfde volledige Formule 1-seizoen en zijn vierde volledige in dienst van AlphaTauri, dat eerst Toro Rosso heette. Zijn degradatie van Red ...Blijf… Read more »
 • Nu te koop: Een klasse apart, hét boek over het Formule 1-seizoen 2022
  Zondagmiddag 20 november, rond de klok van 16.00 uur. De finishvlag is voor de laatste keer gezwaaid in het Formule 1-seizoen 2022. De teams en coureurs kunnen na een bomvol seizoen eindelijk gaan genieten van welverdiende rust. Voor Motorsport.com Formule 1-journalisten Erwin Jaeggi en Ronald Vording is het dan nog… Read more »
 • Terugblik: 2022 eerste seizoen in 31 jaar zonder overwinning van Hamilton of Schumacher
  Lewis Hamilton en Michael Schumacher zijn objectief gezien de twee beste coureurs ooit in de Formule 1. Ze hebben ieder zeven wereldkampioenschappen op zak. 2022 was het eerste seizoen sinds 1991 dat beiden geen Grand Prix wonnen. We blikken terug naar 31 jaar geleden en de carrières van Hamilton en… Read more »
 • Waarom raceability het toverwoord blijft bij toekomstige F1-reglementen
  Onder het bewind van sportief directeur Ross Brawn heeft de Formule 1 in 2022 een geheel nieuw technisch reglement geïntroduceerd. Na een uitgebreide studie door het team onder leiding van de voormalig teambaas werd een reglement opgesteld waarmee auto's elkaar makkelijker moeten kunnen volgen, wat weer moet leiden tot meer… Read more »
 • Ricciardo wijst niet met beschuldigende vinger: "Piastri was ook slachtoffer van de situatie"
  Kersverse Red Bull-aanwist Daniel Ricciardo blikt terug op de grote transfersoap van afgelopen zomer en onthult dat hij geen wrokgevoelens heeft tegenover landgenoot Oscar Piastri. De Formule 2-kampioen van 2021 heeft het zitje van de achtvoudig Grand Prix-winnaar overgenomen en dat had nogal wat voeten in de aarden. Read more »
 • 'Ferrari klopte in winter 2021 al aan bij Horner om hem bij Red Bull weg te halen'
  Na een samenwerking sinds 2019 gaan Ferrari en Mattia Binotto aan het einde van 2022 uit elkaar. Volgens berichtgeving zou de Italiaanse renstal in de winter van 2021 al op zoek zijn geweest naar een vervanging van de Italiaanse teambaas en daarbij zou men uitgekomen zijn bij wel twee heel… Read more »
 • Podcast: The decisions which cost Binotto his Ferrari F1 job
  ...Keep reading Read more »
 • Verstappen over falende collega's: "Mijn vader is veel verder gegaan"
  Max Verstappen is inmiddels twee keer wereldkampioen geworden en weet dat hij dit nooit had kunnen bereiken zonder de hulp en ondersteuning van vader Jos. Veel oud-coureurs hebben geprobeerd van hun kinderen succesvolle rijders te maken, maar weinigen zijn daar in geslaagd. Verstappen denkt te weten waarom het Jos wel… Read more »
WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason